Astăzi, 27 septembrie, locuitorii județului Cluj își aleg din nou primarul, consilierii locali, președintele de consiliu județean și consilierii județeni pentru următorii patru ani. Alegerile locale 2020 trebuiau să se desfășoare în luna iunie, dar au fost amânate din cauza pandemiei. La Primăria Cluj există un singur mare favorit. La ora 21, un EXIT POLL OFICIAL va lămuri în mare măsură lucrurile.
 

Clujenii vor afla astăzi cine le va fi primar și președinte al Consiliului Județean pentru următorii patru ani. La ora 21.00 urnele se vor închide, și tot atunci vor veni și primele estimări ale unui exit-poll realizat de CURS pentru Primăria Cluj. Și Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde va face un exit-poll la ieșirea de la urne. Actualul primar Emil Boc este considerat mare favorit în fața candidatului USR-PLUS, deputatul Emanuel Ungureanu și a celui de la PSD, Valentin Cuibus, șeful al Inspectoratului Școlar Județean. Într-un oraș cu o pondere relativ puternică a populației maghiare, UDMR mizează pe deputatul UDMR Csoma Botond.
 

La Consiliul Județean, liberalii sunt favoriți cu actualul președinte, Alin Tișe, pesediștii îl propun pe fostul senator Alexandru Cordoș, iar USR pe Cătălin Sălăgean.
 

coral