La o zi dupa ce a vorbit prima data despre despartirea de Bianca Dragusanu, Alex Bodi a facut public adevaratul motiv al separarii de fosta prezentatoare TV. Cunoscutul afacerist a acceptat sa ofere un interviu, desi este plecat din tara… in Franta, unde are de onorat cateva intalniri importante.

In noile declaratii facute de Alex Bodi, acesta neaga zvonurile potrivit carora gelozia ar fi fost cea care a distrus povestea de iubire cu Bianca Dragusanu. Mai mult, afaceristul a recunoscut ca a gresit in relatia cu frumoasa blondina si a subliniat ca despartirea a venit de comun acord; iar orgoliile lor ar fi avut un rol decisiv. In legatura cu motivul despartirii, fostul iubit al Biancai Dragusanu nu l-a numit concret, insa a spus ca este reprezentat de lucruri peste care aceasta nu poate sa treaca. Cei doi s-au separat in urma cu doua saptamani.

“De data asta am luat o decizie comuna. Si orgoliile…sunt si niste chestii peste care ea nu poate sa treaca”, a declarat Alex Bodi in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au mai despartit o data… la finalul anului trecut. “Se aud o gramada de zvonuri. Se aud presupuneri, speculatii. Nu prea are mult legatura cu ce a fost. Noi am avut o perioada foarte frumoasa impreuna. Eu o sa calatoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despartire de fosta mea. Intr-adevar, tensiuni exista, ca e ceva logic. M-am dus sa-mi vad fetita, am avut acolo la Medias niste chestii personale, niste afaceri, ca am luat ceva acolo la Medias. O proprietate, un hotel, si a trebuit sa stau cateva zile. Si, vezi Doamne, a facut lumea niste legaturi ca am fost la Medias si am chemat-o pe fosta si am petrecut timp cu ea acolo. Eu am gresit-o putin in niste chestii, intelegi? Nu e vorba de gelozie, acum am citit ziarul, un articol, mi-a trimis si ea mea. Eu nu i-am facut ei gelozii. Eu nu sunt omul sa fiu gelos”, a mai marturisit fostul iubit al Biancai Dragusanu la “XNS”.

In urma cu doua zile, Bianca Dragusanu si-a serbat ziua de nastere, iar printre cei care i-au trimis un mesaj extrem de emotionant se numara bunul ei prieten Razvan Botezatu.

coral