Fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut recent cu mama vedetei. Afaceristul sustine ca femeia se baga prea mult in viata lui sentimentala si a chemat de nenumarate politia pentru niste „inchipuiri”.

In acelasi timp, Alex Bodi neaga ca ar fi vrut sa ii dea femeii „un cap in gura” , iar majoritatea incidentelor nu s-au petrecut fara acordul Biancai. „Cred ca e a treia sau a patra oara cand mama Biancai decide sa cheme politia pe niste inchipuiri sau pe simplul fapt ca nu ma agreeaza. O sa fac rost si de declaratiile politistilor de la sectia 7 care au fost de 3 ori… S-au intamplat lucrurile astea fara acordul Biancai. Am si inregistrarile cand mama Biancai suna la politie fara sa se intample nimic.

Iar referitor la chestia cu parcul… intr-adevar, eu povesteam linistit cu Bianca pe o banca si a venit ea (mama Biancai, n.r.) si s-a amestecat, dupa care a inceput sa ma jigneasca. Da, intr-adevar, m-am ridicat la dansa si i-am zis niste chestii dar nici gand sa dau in ea sau… In primul rand, trebuie sa tinem cont ca era si Sofia (fiica Biancai si a lui Victor Slav, n.r.) in parc, erau o gramada de oameni, de copii…”, a declarat Alex Bodi pentru wowbiz.

Fostul sot al Biancai Dragusanu spune ca s-a saturat ca mama vedetei sa il acuze de diverse lucruri, care nu sunt adevarate: „Nici nu-mi masor eu forta vreodata, a fost doar o chestie verbala pentru ca m-am saturat si eram cu nervii la pamant sa ma tot acuze de lucruri pe care nu le-am facut si sa se bage intre noi doi. In primul rand, nu inteleg rolul dansei, nu are alte lucruri de facut sau ce? Pai tu trebuie sa ai grija de copil, nu trebuie sa stai la urechea mea, ce vorbesc eu cu Bianca”.

Cu toate astea, fanii Biancai stiu ca Bianca are o relatie foarte apropiata cu mama sa, care ii este alaturi mai ales de cand aceasta a devenit mama.

coral