Alex Velea are o relatie frumoasa si armonioasa cu “fiica lui vitrega”, dupa care este topit. Artistul a insotit-o pe Antonia in Italia si… impreuna cu Maya, au petrecut clipe fericite. Superba artista nu s-a putut abtine si a facut publice imagini din viata lor personala, pe care uneori nu le impartaseste cu fanii sai. Va reamintim ca la inceputul acestei saptamani, fosta sotie a lui Vincenzo Castellano a facut marturisiri sfasietoare despre frumoasa Maya pentru care se lupta de ani de zile sa o aduca in Romania si sa fie alaturi de fratii ei vitregi: Dominic si Akim.

Alex Velea e topit dupa “fiica lui vitrega”, Maya

Nu mai e un secret pentru nimeni ca Alex Velea se comporta cu fiica Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano ca si cum ar fi a lui. In urma cu cateva ore, cunoscuta cantareata a facut publice cateva inregistrari care vorbesc de la sine despre relatia minunata dintre partenerul ei de viata si fiica sa. Intr-una dintre filmari Maya il imbratiseaza pe Alex Velea, care tine in mana o tabla pe care adolescenta a scris: “I love you, Alex (n.r.: Te iubesc, Alex)”.

Adolescenta a fost filmata in ipostaze haioase, asa cum se intampla de multe ori cand e cu mama ei. De exemplu, in unele imagini, ea apare foarte surprinsa de o sticla de oja care este deschisa si inclinata, insa… pata de pe mobila alba nu era oja, ci un biscuit, pe care Alex Velea il ia si pleaca din cadru. Antonia este foarte amuzata de scena pusa la cale de iubitul si fetita ei.

Alex Velea si Maya au mai fost filmati si in alte ipostaze emotionante, iar printre acestea se numara si cea in care cantaretul o tine in brate si se invarte cu ea pe faleza.  Antonia a dezvaluit la inceputul acestui an ca Alex Velea si-a facut un tatuaj cu chipul Mayei. Baietii celor doi artisti au ramas in grija bunicilor cat timp ei sunt in Italia.

Antonia Iacobescu si Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

coral