La un an dupa ce a primit decizia definitiva privind paternitatea baietilor sai, Alex Velea poate, in sfarsit, s-o si puna in aplicare. De ce s-au amanat atat de mult demersurile? Pentru ca din aprilie anul trecut, Vincenzo Castellano a refuzat sa-si puna semnatura pe acte.

Alex Velea a bifat, intr-un final, victoria mult asteptata in procesul privind paternitatea celor doi baieti, Dominic si Akim. Hotararea instantei din 24 aprilie 2018 a ramas definitiva. Iar de-acum, poate sa-si treaca in acte cei doi copii, care inca poarta numele Castellano.

Cantaretul a incercat toate variantele pentru a finaliza mai repede procesul, care, dupa emiterea hotararii, ar fi trebuit sa dureze foarte putin. Insa Vincenzo Castellano, inca sotul Antoniei, i-a pus bete in roate. Nu trebuia decat ca acesta sa-si puna semnatura pe hotararea judecatoreasca, trimisa lui in Italia. Apoi sa o retrimita in Romania. Insa de fiecare data cand curierul se prezenta la usa lui cu actele, i se comunica, scurt, ca Vincenzo nu este la domiciliu.

Satul de tergiversari, Velea a luat taurul de coarne. Si s-a dus personal in Italia, la Napoli, unde s-a intalnit cu fostul iubitei sale si a rezolvat problema.

Mai trebuie finalizat divortul Antoniei

Singurul hop pe care familia de vedete il mai are de trecut este finalizarea divortului Antoniei, care in acte inca este sotia lui Vincenzo Castellano. Conform unor surse apropiate cantaretei, sunt mari sansele ca procesul sa se termine in viitorul apropiat.

Instanta din Italia i-a dat termen lui Vincenzo ca pana la sfarsitul lunii mai sa incheie ancheta sociala la domiciliul din Napoli, in caz contrar urmand sa fie trecut in acte ca persoana fara domiciliu. Daca se intampla asa, Antonia va avea mari sanse sa obtina, la pachet cu divortul, custodia fetitei sale, Maya, si stabilirea domiciliului ei in Romania. Asta, desi copila, care are aproape 9 ani, n-a mai fost in Romania de mai bine de 7 ani.

coral