Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu sunt declarate moarte, oficial, astfel incat – in pofida declaratiilor facute de Gheorghe Dinca – familiile acestora spera, din toata inima, ca fetele vor fi gasite.

Alexandru Cumpoanasu si mama Alexandrei, Tudorita Macesanu, au fost prezenti in studioul televiziunii italiene Rai 3. Gheorghe Dinca a petrecut mai multa vreme in Iatalia, in urma cu cativa ani, si a fost banuit ca a facut parte dintr-o retea de trafic de persoane. Mai mult, exista informatii – vezi, de pilda, declaratiile facute de patroana unui bar din Napoli – conform carora Alexandra Macesanu a fost vazuta in Italia.

Tudorita Macesanu a facut un apel disperat, in timpul emisiunii, astfel incat, in eventualitatea in care cineva le vede pe Luiza si pe Alexandra, oamenii legi sa fie, imediat, informati.

”Va rog din tot sufletul, cine o vede, cine le vede pe fete, sa anunte politia, sa va anunte pe dumneavoastra. Sa nu le puna viata in pericol. Rog toata populatia Italiei, daca le vedeti… eu cred ca sunt vii, ca Alexandra e vie”, a spus mama Alexandrei Macesanu.

Alexandru Cumpanasu: ”Dinca nu este un monstru singuratic”

Alexandru Cumpanasu, a declarat, in timpul emisiunii, ca nu si-a schimbat parerea, considerand ca Gheorghe Dinca nu a actionat de unul singur. Cumpanasu este convins ca ”Monstrul din Caracal” face parte dintr-o retea de trafic de persoane extrem de influenta.

”Va multumesc dumneavoastra pentru ajutorul acordat. Vreau sa va spun ca din prima zi nu am incetat sa o caut, am intors Romania cu susul in jos. Astazi, o spun cu foarte multa certitudine. Politia, procurorii, politicienii sunt sclavii clanurilor interlope. Dinca nu este un monstru singuratic ci este parte a unei retele de trafic de persoane care are influenta in procuratura, in politie dar din pacate si in magistratura italiana. Familia acestui batran care pare un batran senil este o familie care face afaceri ilegale, trafic de droguri, trafic de persoane. Poimaine ma voi afla la Squadra Publica, la Antimafia pentru a depune probe pe care le-am adunat despre traficul pe care Dinca si cu intreaga sa retea din Italia si din Romania l-a facut in ultimii ani de zile. Nu este o atitudine singulara a lui Dinca, avem de-a face cu o atitudine de sclavi a politicienilor romani, a politiei, a Parchetului, care au protejat aceasta retea si care nu au reationat timp de 19 ore dupa ce Alexandra a sunat la 112. O voi gasi cu orice pret”, a declarat Cumpanasu la RAI 3, conform stirilekanald.ro.

coral