Alianţa 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral, care va avea loc duminică, începând cu ora 16.30, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi la care vor participa preşedinţii celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, dar şi candidaţii Alianţei la alegerile europarlamentare.

"Mergem în capitala Ardealului să le spunem românilor că după doi ani şi jumătate de hoţie, acum au pentru prima data şansa să îşi facă vocea auzită acolo unde contează cel mai mult, la vot.

Alianţa USR-PLUS are cea mai bună echipa de candidaţi, oameni noi în politică, dar care ştiu foarte bine cum funcţionează instituţiile europene, oameni cu experienţă de guvernare, manageri de succes şi oameni inimoşi din societatea civilă.

Avem un plan concret pentru ceea ce vrem să facem în Parlamentul European, care urmăreşte recâştigarea încrederii în viitorul României ca parte a Uniunii Europene, dezvoltarea economică prin absorbţia de fonduri europene şi creşterea calităţii vieţii prin asigurarea unor standarde europene în sănătate, educaţie şi servicii sociale", afirmă preşedintele USR, Dan Barna, potrivit unui comunicat transmis vineri.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, explică faptul că prin unirea celor două partide într-o alianţă, USR şi PLUS vor să ofere "oamenilor decenţi din România o alternativă care poate să câştige alegeri".

"Ne-am unit în această alianţă pentru că vrem să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care poate să câştige alegeri. Şi sunt foarte mulţi oameni decenţi în România.

Oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece, dar care s-au săturat de mizeria şi nesimţirea din politica românească. De prea multe ori, oamenii decenţi din România au fost nevoiţi să aleagă răul cel mic ca să nu iasă răul mai mare.

De data asta, oamenii decenţi din România pot să voteze binele. Pe 5 mai îi aşteptam alături de noi pe oamenii decenţi din Cluj", declară, la rândul său, Dacian Cioloş, preşedinte PLUS.

Sursa: monitorulcj.ro 

coral