Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi expulzată din Elveția, și totul din cauza invaziei și a războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei. Mai mult, a fost lansată și o petiție prin care se cere retragerea tuturor medaliilor și a titlurilor olimpice cucerite de aceasta. Se crede că fosta gimnastă s-a căsătorit în secret cu Putin, iar din 2019 s-a retras din viața publică pentru a se dedica vieții de familie.

Iubita lui Vladimir Putin trece prin clipe grele din cauza invaziei ruse din Ucraina. Oamenii vor să fie alungată din Elveția și să-i fie retrase toate medaliile. Vladimir Putin pare că este lovit din toate părțile pentru invazia lui nejustificată din Ucraina, pentru care e considerat de mulți un criminal. Dacă până acum mai toate țările au pus sancțiuni pentru Rusia ca urmare a deciziei liderului de la Kremlin de a isca un război în Ucraina, acum începe să-i fie afectată și viața personală și au de suferit și persoanele apropiate lui.

Alina Kabaeva ar putea fi expulzată din Elveția

Se știe că președintele rus și-a părăsit soția, pe Ludmila Putina, pentru fosta gimnastă rusă Alina Kabaeva, câștigătoarea medaliei de aur la Olimpiada de la Atena. Mulți au scris că cei doi s-ar fi căsătorit în secret și au împreună patru copii, iar sportiva a dispărut de ani buni din atenția publicului, pentru a se dedica total familiei. Recent, au apărut informații cum că s-ar ascunde în Elveția, iar acum fosta gimnastă rusă este subiectul unei petiţii iniţiate de activiştii din ţara menţionată, care cer expulzarea ei.

Ca urmare a invaziei ruse în Ucraina, peste 30.000 de persoane au semnat petiţia și cer autorităților elvețiene să o expulzeze din ţară pe Alina Kabaeva, despre care se crede că a fost trimisă de preşedintele Rusiei într-o cabană privată. Nexta, cel mai mare canal de Telegram din Belarus care furnizează ştiri, a transmis într-o postare pe Twitter din cursul serii de marţi că petiţia a fost semnată de 30.403 oameni. De asemenea, într-o altă petiţie, se cere ca fostei gimnaste să îi fie retrase toate medaliile şi titlurile olimpice obţinute de-a lungul carierei. Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial şi 21 medalii la Campionatul European.

Alina Kabaeva l-a făcut pe Putin tată de gemeni

Mai multe publicații au scris că ea l-ar fi făcut pe Putin și tătic de gemeni, fapt pentru care din 2019 s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie. Cu toate acestea, Kabaeva a avut în august, anul trecut, o apariție surpriză la postul public de televiziune din Rusia. În cadrul talk show-ului politic „60 Minutes”, la care a fost invitată, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva a apărut pentru a vorbi despre Jocurile Olimpice de la Tokyo și pentru a critica dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina.

Deși nu a fost întrebată de Putin sau dacă este Prima Doamnă secretă a Rusiei, un detaliu le-a atras imediat atenția tuturor. Faptul că fosta olimpică poartă pe degetul inelar o verigheta ceea ce a iscat un val de controverse. Se pare că Alina și liderul de la Kremlin s-ar fi căsătorit în mare secret, dar cei doi evită să vorbească despre viața lor personală.

Alina a fost de două ori campioană mondială și de trei ori campioană europeană. Ea a făcut istorie în gimnastica ritmică și a fost numită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”. Priceperea ei cu mingea și panglicile i-au adus porecla de „cea mai suplă femeie din Rusia”. La apogeul faimei sale atletice, marcând o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și o medalie de aur la Atena în 2004, când a avut ocazia să-l cunoască și pe președintele rus. Așadar, rămâne de văzut dacă Alina Kabaeva, care va împlini 39 de ani în luna mai, va fi expulzată din Elveția.

coral