Alina Sorescu si sotul ei, Alexandru Ciucu, au fost surprinsi intr-un mall din Capitala, intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cei doi pareau distanti si abia daca au schimbat doua vorbe.

Speculatiile pe aceasta tema nu au intarziat sa apara, insa Alina Sorescu a lamurit situatia. Intre ea si sotul ei nu exista vreo problema. „Eram intr-o seara la mall, ca doi oameni absolut normali, mi se pare un pic exagerat ce s-a scris. Repet, eram doi oameni dupa o zi de cumparaturi, in care am avut treaba. Ne-am dus la un film, absolut nimic extraordinar. E absurd ce concluzie se trage acolo”, a spus Alina Sorescu, la Antena Stars.

Alina Sorescu este foarte atenta cu look-ul ei si are grija sa fie intr-o forma fizica de invidiat. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Vorbeste lumea, de la pro TV, Alina Sorescu a dezvaluit ca face pilates de doua ori pe saptamana. „E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru ca in perioada de recuperare dupa prima nastere cautam un mod de a face sport care sa nu ma solicite foarte mult cardio, mai ales dupa cezariana… Acum, in septembrie, vin obligatoriu de doua sau de trei ori pe saptamana. Vin cand dorm fetitele. Fiecare dupa posibilitati', a explicat Alina Sorescu.

coral