Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borca, este de nerecunoscut. Vedeta a plecat din Romania cu gandul de a duce o viata mult mai buna si a uitat de suferinta pe care o avea, dupa divortul de fostul actionar de la Dinamo. Acum, la mai bine de 3 ani de la divort, Alina Vidican este transformata total.

Alina Vidican s-a mutat in Statele Unite ale Americii impreuna cu cei doi copii ai sai, unde duce o viata lipsita de probleme. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a inceput o viata noua in Miami, iar acum abia ca o mai recunosti.

Recent, Alina Vidican a implinit 35 de ani, iar parintii sai i-au transmis un mesaj emotionant: 'La multi ani binecuvantati in iubire si lumin iti dorim fata mea draga! Sa-ti fie ziua asa cum iti este sufletul – cald, pur, vesel si bland. Sa primesti complimente, imbratisari si cadouri dragalase. Nu uita ca te iubim mult!'.

Fosta sotie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut. Alina Vidican a facut cateva schimbari care o face sa para cu totul alta femeie. Vedeta a renuntat la parul lung si s-a tuns bob, schimbare care o prinde foarte bine.

Alina Vidican nu are conturi pe social media, iar imaginile cu ea sunt destul de rare. Se pare ca fosta sotie a lui Cristi Borcea a trecut peste divort, desi a suferit extrem de mult, iar cei doi copii pe care ii are cu afaceristul ii fac viata mai frumoasa.

 

coral