Margherita de la Clejani se ramarcă iar cu excesele ei. De data acesta, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a ales cu dosar penal pentru agrearea unui animal de companie.

Margherita de la Clejani are în grijă, de mai bine de un an, o maimuțică tare simpatică pe care o poartă peste tot. Animalul este al unui prieten de familie, care a acceptat ca acesta să petreacă timp în compania Clejanilor.

Însă, fata celebrilor muzicieni s-a ales cu dosar penal după ce a bruscat animalul și l-a lovit în timpul unei ieșiri în aer liber. Conform consilierului general al Capitalei Tudor Ionescu, incidentul s-a petrecut în Delta Văcărești.

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal! În urma sesizării trimise Poliției ca urmare a imaginilor în care doi cetățeni se plimbau cu un primat în zona Delta Văcărești din București, iar unul a lovit acel animal, pe care l-au și bruscat, am fost informat ca a fost deschis un dosar penal!

Nu mă entuziasmează pentru că nu înseamnă nimic în faza aceasta, dar fără acest pas nu s-ar putea ajunge la o condamnare și o pedeapsă. Deci e drumul NORMAL și asta e bine!”, a scris acesta pe Facebook. 

Margherita de la Clejani se află la al doilea incident cu poliția în decurs de o lună. La 23 mai 2020, ea a provocat un accient rutier minor pe o stradă din București. În urma verificării cu aparatul DrugTest, polițiștii au sesizat că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzise.

coral