Amalia Nastase a vorbit despre relatia pe care o are cu fostul ei partener de viata, fostul mare campion la tenis Ilie Nastase.

Amalia Nastase, in varsta de 42 de ani, a fost casatorita cu Ilie Nastase, insa cei doi au ajuns la separare in urma cu opt ani.

Cei doi au impreuna doua fete, pe Alessia, in varsta de 16 ani, si pe Emma, de 13 ani. De cativa ani, Amalia Nastase traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de omul de afaceri Razvan Vasilescu, impreuna cu care are un baietel, Toma, de 3 ani.

Fosta partenera de viata a fostului jucator de tenis a dezvaluit ca a ramas in relatii foarte bune cu acesta. Ea a vorbit si despre dificultatile prin care a trecut de-a lungul vietii.

„Eu acum multi ani m-am nascut in Rahova si am fost singurul copil al unei familii, care statea intr-un apartament de 63 de metri patrati si care toata ziua stia ca el va pleca de acolo, ca va invata si se va plimba in toata lumea. Eu tot timpul am cunoscut oameni si mi-am cultivat relatiile pe care mi le-am facut. Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezand ca nu vei avea nevoie de ei, dar si oameni foarte importanti. Am invatat sa le acord atentie tuturor. Nu stii care dintre cele doua categorii te va ajuta sa mergi mai departe. Trebuie sa-ti cultivi relatiile. Eu si pana sa fiu casatorita cu Ilie, lucram…

Aveam un CEO, dar eram o mana de oameni. Eu am stiut ca de la dusul cafelelor si spalatul cestilor sa ma fac utila si sa ma impritenesc cu toti oamenii aia si sa construim ceva impreuna. Eu am inceput sa construiesc de cand am plecat de acasa, pentru ca doar asa poti sa te urci pe treptele societatii…

Intr-adevar eu l-am cunoscut pe Ilie si prin el am ars foarte multe etape sa ajung sa cunosc foarte multi oameni, dar si faptul ca am avut aceasta relatie cu el si avem acesti doi copii minunati ( n.r. Alessia si Emma ) e tot o construtie pe care am facut-o impreuna.

Nu am castigat la loto sa ma casatoresc cu Ilie Nastase. Am avut o relatie bazata pe incredere si pe respect si pe iubire. Lucrurile astea si peste ani s-au pastrat. Ne respectam, aveam o relatie foarte buna in ceea ce priveste copiii. Nu iti da nimeni pe un platou niste lucruri si tu le iei si esti un om implinit. Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni”, a marturisit Amalia Nastase la emisiunea Live cu Paula din sufragerie, moderata de jurnalista Paula Rusu pe Facebook, potrivit click.ro.

coral