Corina Caciuc, în lenjerie intimă. Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini în care actuala parteneră a lui Reghe apare în lenjerie intimă.

Corina Caciuc, în lenjerie intimă. Impresara a scris în repetate rânduri că ea îl consideră singur vinovat pe Laurențiu Reghecampf, care a generat această situație. Astfel, impresara a susținut că nici măcar pe Corina Caciuc nu o învinuiește.

Corina Caciuc, în lenjerie intimă

„Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Această fată Caciuc nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc era alta.

Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu: unele mai ok, atele mai rele. Nu mă interesează nimic. Am copiii mei pentru care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu.

Faptul că vorbește urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci bebeficiem de libertate de exprimare. (..)

Corina nu are vină că Reghe și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine. Toate astea sunt doar din vină lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitări pentru îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei”, a scris Anamaria pe Instagram referitor la pozele care circulă pe internet.

 

coral