Duminică seara, puțin după ora 23:00, pe strada Horea a avut loc un accident în care a fost implicată o ambulanță, care se afla în misiune.

Conform martorilor, ambulanța a fost lovită de o mașină Volkswagen, care avea un șofer grăbit. Bărbatul ar fi accelerat pentru a trece la semafor, când acesta s-ar fi schimbat de pe culoarea galbenă pe cea roșie. Astfel, mașina ar fi lovit ambulanța din lateral.

„În jurul orei 23.00, pe strada Horea s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță și un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu-Mureș.

Din primele date, ambulanța ar fi pătruns în intersecție în timp ce semaforul indica culoarea roșie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei persoane în vârstă de 69 de ani, din municipiul Alba-Iulia, cadru medical care se afla în autospecială în momentul impactului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.