A fost lansată licitația pentru dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean de Urgență Cluj-Napoca.

Consiliul Județean a lansat licitația pentru achiziționarea unor dotări medicale pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență, în valoare de circa 10,89 milioane de lei.

Contractul este împărțit în 8 loturi, după cum urmează: lot 1 – mobilier medical; lot 2 – diverse echipamente; lot 3 – ecografe; lot 4 – echipamente endoscopie; lot 5 – echipamente radiologie; lot 6 – echipamente chirurgie; lot 7 – diverse echipamente; lot 8 – Oftalmologie.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România şi are atribuţii de „Spital Regional de Urgenţă I A”. Implementarea proiectului ”Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca” va conduce la creșterea accesibilitătii și calității serviciilor furnizate în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca, prin dotarea corespunzătoare a ambulatorului, care este și obiectivul general al proiectului”, se arată în anunțul de achiziție publică.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 28.10.2020.

CITEȘTE ȘI:

Aparat de anestezie de ULTIMĂ GENERAȚIE la Spitalul de Copii Cluj

coral