Vasile Ujeniuc, un bărbat din Suceava, a mers în după-amiaza zile de astăzi, 31 august, la sediul social al firmei editoare a Ziar de Cluj, unde l-a amenințat cu moartea pe Liviu Alexa și le-a adresat injurii și celorlalți angajați.

Astazi, dupa aparitia articolului scris de jurnalistul Liviu Alexa, Ujeniuc s-a infiintat la sediul social al firmei editoare a Ziar de Cluj si a inceput sa zbiere, sa ameninte si sa le vorbeasca urat angajatilor firmei, strigand ca un descreierat ca vrea sa il vada pe Liviu Alexa, ca se ocupa de el, in sensul ca vrea sa ii faca rau, zbierand sus si tare ca „Eu fac, nu vorbesc”, scrie ziardecluj.ro.

Speriati, angajatii au apelat 112 si firma de paza PPT, cu care aveau contract de protectie. In timp foarte scurt, angajatii sectiei 6 Politie s-au prezentat si l-au legitimat. 

Jurnalistul Liviu Alexa a depus în aceasta dupa amiaza, impreuna cu angajatii firmei editoare, plangere penala pentru hartuire si amenintare:

„Domnul Ujeniuc s-a comportat ca un interlop de joasa speta. Mi-a jignit colegele, le-a injurat ca un taranoi prost ce este. Vom depune plangere nu pentru ca ma tem eu de el, ci fiindca le-a creat angajatelor firmei, niste femei simple si nevinovate, o stare enorma de temere”, a transmis Liviu Alexa.