Anamaria Prodan si-a surprins din nou apropiatii cu o schimbare de look spectaculoasa. Prezentatoarea de la Pro tv a postat o imagine pe contul de socializare, iar fanii au reactionat imediat si au felicitat-o pentru alegere.

De data asta, Anamaria s-a facut creata, iar noul look o prinde de minune, in opinia multor admiratori. Chiar daca au existat si comentarii rautacioase, sexy-impresara nu i-a in seama criticile si demonstreaza de fiecare data ca se simte perfect in pielea ei.

In luna decembrie a anului trecut, Anamaria Prodan a avut parte de o aniversare de zile mari. Vedeta a marturisit insa ca nu a fost nimic planificat dinainte. Impresara a fost inconjorata de familie si prieteni si a fost coplesita de numeroase daruri.  „Am zis ca nu-mi fac ziua si au inceput sa ma sune. A venit Laur, Bebe, Nuti, Victor, iar Sarah de-abia maine seara vine, ca are meci. Sunt fericita, am primit multe cadouri, de-abia astept sa le vad. Sunt multe… am simtit, cand luam pungutele. Stiu cand sunt bijuterii, cand sunt haine', a declarat Anamaria Prodan.

coral