Anastasia Lazariuc arata extraordinar la 63 de ani, iar secretul siluetei si tineretii ei e un aliment ieftin si usor de gasit.

Artista acorda o atentie sporita alimentatiei si se pare ca datorita morcovilor, vedeta se mentine tanara si frumoasa. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radacinoase, indiferent de anotimp.„Dieta nu am tinut niciodata.

Post, da. Asa m-a invatat mama. Eu nu am reusit sa tin cap-coada un post. Dar cand vreau sa mai slabesc, asta fac. Pe vremuri, cand era Ileana la mine si deschidea frigiderul,cadeau morcovii si imi striga ca nu are ce sa manance la mine.

Acum se intampla asta cand ma duc eu la ea si deschid frigiderul”, a marturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.La 63 de ani, Anastasia Lazariuc are o silueta de adolescenta si un ten lipsit de riduri.

Meritul il au si genele, dar si stilul de viata echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vietii. Artista a dezvaluit cateva dintre trucurile care o ajuta sa fie intr-o forma excelenta.

„Nu am fumat, nu am baut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cantat prin baruri. Sunt matinala. Cum ma trezesc, fac putina miscare si beau un pahar de apa pe stomacul gol,
pentru ca asa cum ne spalam pe fata, trebuie sa ne spalam si pe interior.

Apa trebuie sa fie calda, in nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lamaie”, a marturisit aceasta pentru Click.Micul dejun incepe cu un suc de fructe si legume:”Imi fac un suc din morcovi, telina, un mar sau citrice, uneori pun si sfecla rosie, buna pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care sufera de ulcer”,spune ea.

Tot dimineata, Anastasia mananca o felie de paine neagra cu unt sau cu ulei de masline, un ou, la pranz salate, iar seara dupa o anumita ora nu se mai atinge de mancare.„Se spune ca masa de dimineata trebuie sa fie cea mai copioasa, masa de pranz trebuie sa o imparti cu prietenul, iar cea de seara sa o dai dusmanului.

Si mama imi spunea sa nu mai mananc dupa asfintitul soarelui, pentru ca si astrele au o mare legatura cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explica vedeta.

Din casa cantaretei de peste Prut nu lipsesc mierea, laptisorul de matca, pe care il considera cel mai bun antibiotic, polenul si seminte de tot felul. Consuma foarte putina carne si mai mult peste, iar in aceasta perioada cat mai multe verdeturi (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde), mai ales ca suntem in post.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre dramele din viata ei. De la pierderea fratelui, la casnicia esuata si la disparitia mamei sale, vedeta a avut parte de momente grele, pe care, insa, a reusit sa le depaseasca.Cantareta Anastasia Lazariuc, despre care s-a spus ca a avut o relatie cu artistul Mihai Constantinescu, si-a deschis sufletul in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ea a vorbit despre momentele grele pe care le-a avut de-a lungul vietii.La emisiunea „Agentia VIP”, de la Antena Stars, Anastasia Lazariuc a marturisit ca si-a dorit foarte mult o familie cu multi copii, dar n-a fost sa fie, pentru ca mariajul ei, din care au rezultat doi copii, Ileana si Andrei, a esuat.„Eu am fost constienta ca niciunui barbat nu-i este usor sa stea langa o femeie care este artista si care pleaca in spectacole si trebuie sa stea acasa sa o astepte…

Cine ma accepta asa bine, cine nu, nu.Cea mai mare iubire a vietii a fost sotul meu, tatal copiilor mei. Daca n-a fost sa fie si n-a iesit o casnicie, imi pare foarte rau. Daca ar fi fost o casnicie frumoasa, as mai fi nascut niste copii, pentru ca mie imi plac mult copii.

Mi-am dorit o familie mare. Eu am crescut intr-o familie mare, am fost 3 fete si 3 baieti. Parintii mei au mai avut doi copii care au decedat, dar de la viata trebuie sa primim ceea ce ni se ofera si sa ne bucuram de tot ceea ce primim.Eu mi-am dorit foarte tare sa am o familie. Exact asta n-am avut si atunci am completat cu muzica”, a afirmat Anastasia Lazariuc.„Au fost multe momente tragice.

Fratele meu mi-era cel mai bun prieten si cea mai apropiata persoana. Ma intelegea. El ma incuraja, un om minunat. El avea 29 de ani cand a murit, eu aveam 27 si atunci m-am schimbat la 180 de grade, mental, psihic. Multe lucruri nu intelegeam. de fapt, el a fost omorat, i s-a luat viata.

Mi-am pus foarte multe intrebari la care nu gaseam raspuns si am vrut sa ma ocup cu ceva care sa ma ridice. Placandu-mi foarte mult muzica, m-am refugiat in muzica.

El a murit in anul 1980…

Mama a murit la 90 de ani, in anul 2008. exact in iarna i-am serbat ziua de 90 de ani si in iunie, cu la o zi dupa ce Ileana (n.r. fiica ei) si-a botezat baiatul, ea a murit.

Am iubit-o foarte mult pe mama. Pe Ileana am botezat-o dupa ea”, a povestit Anastasia Lazariuc.

coral