Anca Lungu, fosta prezentatoare tv de la Antena, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie a ei, din urma cu mai multi ani, cand era insarcinata cu primul copil.

Fotografia dateaza din urma cu cinci ani, cand Anca era insarcinata cu Natalia. „O fotografie cu mine si Natalia facuta cu exact 5 ani in urma, o fotografie pe care n-am facut-o niciodata publica pentru ca zambetul meu ascundea mai multa teama decat bucurie.

Teama pentru fiinta micuta care se grabea sa vina pe lume cu cateva saptamani inainte de termen. Sufletelul de 1930 g e acum o fetita adorabila, inteligenta si sanatoasa. Teama a fost inlocuita cu dragoste si bucurie. La multi ani, Natalia-Adriana!”, a notat Anca Lungu in dreptul imaginii.

Anca Lungu a plecat definitiv din Romania si s-a stabilt la Nisa, in Franta. Vedeta are o relatie cu un afacerist grec, Harry Arampatzis. Fosta prezentatoare a Observatorului de weekend de la Antena 1 are doi copii: o fetita pe nume Natalia si un baietel care se numeste Georgios Alexander.

coral