Incredibil, dar adevarat! Anca Serea si Adi Sina au luat-o pe drumuri separate! Totul s-a intamplat din cauza unui barbat misterios.

Cu cateva zile in urma, paparazzii  i-au surprins pe Anca Serea si pe Adi Sina intr-o zona de lux a Capitalei. Imbracati elegant, cei doi au mers intr-un restaurant de fite si au servit pranzul. La masa acestora a luat loc si un prieten apropiat.

Dupa mai bine de doua ore, cei trei au iesit din local. Imediat, Anca Serea si Adi Sina s-au despartit. Dupa ce si-a luat la revedere de la prietenul de familie, celebra femeie s-a urcat intr-o masina care o astepta in apropiere si s-a facut nevazuta.

La randul lor, artistul si amicul sau au mers pe drumul lor. Cei doi barbati s-au urcat in masina cantaretului si s-au facut nevazuti. Asadar, de dragul unui reprezentant al sexului tare, Anca Serea si Adi Sina s-au despartit, pentru cateva ore.

Vor sa aiba o familie numeroasa

Desi au de crescut cinci copii, care le fac zilele frumoase, dar care ii obliga sa aiba multe responsabilitati, Anca Serea si Adi Sina vor sa-si mareasca familia. Anuntul a fost facut chiar de cea poreclita „mama eroina”.

„Inca mai am fantezii cu Adi. Spre exemplu, mai vreau doi copii”, a declarat, in cadrul emisiunii "Rai da buni" de la Antena Stars, Anca Serea.

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David si pe Sara ii are din casnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care a fost rapus de o boala necrutatoare, iar Noah, Ava si Moise sunt rodul dragostei cu solistul Adi Sina.

sursa:spynews.ro

coral