Anchetatorii au ramas cu gura cascata, ieri, dupa cele 10 ore in care au stat din nou de vorba cu Gheorghe Dinca. Acesta le-a aratat, inca o data, ca are un tupeu inimaginabil, dupa ce le-a spus ca cercetarea la casa lui este una in favoarea lui pentru ca in acest mod ii fac curateni in curte si casa.

“. Dar cand i s-a spus de procuror ca o sa i de darame casa, s-a revoltat”, le-a spus Gheorghe Dinca achetatorilor, potrivit avocatul familiei Luizei Melencu.

Ieri, perchezitia efectuata la domiciliul lui Dinca Gheorghe a fost intrerupta, urmand sa fie reluata iin aceasta dimineata.

In cursul zilei de ieri a fost finalizata perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta inculpatului si a  aparatorului din oficiu. Datele obtinute vor fi prelucrate analitic de catre specialisti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activitatilor de specialitate din cadrul DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul DCCO-IGPR.

“De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrala au procedat la audierea mai multor persoane si au efectuat activitati de urmarire penala care vor continua cu celeritate si in perioada urmatoare”, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

coral