Update: Conform informațiilor făcute publice de către organele de poliție, Anda Adam a fost sancționată pentru că a parcat în loc nepermis, și nu pentru viteză, așa cum am publicat inițial.

Știre inițială: Cunoscuta cântăreață Anda Adam a fost amendată la Cluj, în cartierul Mărăști, după ce a fost prinsă de poliția rutieră depășind viteza legală.

Incindentul a avut loc în cursul zilei de luni, 7 februarie,ăn jurulmorelor 09:00 dimineața, în zona străzii Henri Barbusse din Cluj-Napoca. Potrivit surselor BZC, cântărează a depășit  cu mult viteza legală la volanul bolidului BMW pe care îl conduce, mașină ușor de recunoscut datorită culorilor stridente în care este vosită.

Anda Adam, alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, investește sute de mii de euro într-un club din Cluj-Napoca, motiv pentru care a fost văzută tot mai des în Cluj.

Nu este pentru prima dată când vedeta o comite la Cluj, în urmă cu câteva zile BMW-ul ei i8, unic în România, fiind parcat la VIVO! pe două locuri destinate persoanelor cu handicap.

 

coral