Andi Moisescu se pregateste pentru sezonul cu numarul 9 la ”Romanii au talent”, alaturi de colegii sai jurati, Andra, Florin Calinescu si Mihai Petre. Prezentatorul face fata cu brio tuturor proiectelor, dar si vietii personale, marturiseste ca doar prin ”organizare la sange” reuseste sa o scoata la capat.

“Pana acum am descoperit o singura varianta: o organizare la sange la care am adaugat o disciplina de fier. Norocul meu e ca in combinatia asta ma simt eu, in general, cel mai bine, caci altfel nu stiu cum as fi scos-o la capat. Ma rog, sa nu inteleaga cineva din tot ce-am spus ca m-as plange. Nu e ca si cum n-ar exista meserii cu adevarat istovitoare pe lumea asta, carora oamenii le fac fata chiar si fara satisfactiile de care ma bucur eu”, spune Andi Moisescu pentru Click.ro.

Legat de sotia lui, Olivia Steer, spune ca nu au amestecat niciodata familia cu profesia, iar acesta a fost un lucru benefic pentru relatia lor: “Noi ne-am ferit sa amestecam vreodata familia cu profesia. Credem mai mult in buna lor separare”.

Nu s-ar vedea facand o emisiune dupa retetele vegane ale Oliviei: “Chiar o emisiune, nu. Dar retetele le-as incerca, sincer sa fiu, daca m-as apuca sa gatesc intr-o colectie de video-uri, la un moment dat”.

coral