Replici spumoase la show-ul „Românii au talent”. După ce Andra a afirmat că numele de Cătălin este unul frumos, colegii jurați au făcut-o să îi facă o frumoasă declarației de dragoste soțului. Cătălin. Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță au o familie fericită, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Cei doi se iubesc de ani de zile și au fost mereu uniți. Chiar dacă au preferat de-a lungul timpului să își țină relația departe de ochii curioșilor, legătura dintre ei a fost mereu admirată de către fani.

În ultima ediție a show-ului „Românii au talent”, Smiley a făcut-o pe Andra să spună tot și a scos de la ea o frumoasă declarație de dragoste pentru soțul său. Andra l-a complimentat pe un concurent care poartă același nume ca soțul ei, lucru ce i-a atras atenția lui Smiley. Acesta a întrebat-o dacă așa și-a ales soțul, după nume, iar ca răspuns Andra a venit cu o declarației pentru cel de care este alături de ani de zile.

Andra: Are şi nume frumos, „Cătălin”!

Smiley: Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!”

Andra: Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla…numele, tot.

După ce este înebunită Andra

Într-o altă ediție a show-ului, Andra a dezvăluit că plăcerea cea mai mare pentru ea o reprezintă mâncarea, mai ales dulciurile. Vedeta a fost contrazisă de Florin Călinescu și a făcut câteva dezvăluiri din viața intimă.

„Plăcere mai mare în viață nu există, mâncarea mi se pare…!”, a spus Andra după ce a mâncat o gogoașă.

„Știi cum era aia, cum ziceam la școală? Fie pâinea cât de rea, tot mai bună mi se pare ****!”, replicat Florin Călinescu.

„Acum, la mine a trecut pe locul 2. Gogoșica e mai…”, a mărturisit Andra. Alexandra Dinu a fost și ea în asentimentul colegei de la masa juriului, scrie Cancan. coral