Andra Maruta a ajuns la Chisinau – artista se afla in turneul ”Traditional” -, avand parte si de o surpriza cu totul deosebita. Vedeta s-a bucurat din plin de primirea pe care i-au facut-o fanii din Moldova si a ramas, pur si simplu, impresionata de ceea ce s-a intamplat in timpul acestui concert de exceptie.

Fanii din Chisinau au luat-o prin surprindere pe Andra, atmosfera fiind una electrizanta. Mai mult, fanii s-au manifestat zgomotos si au arborat steagul Romaniei, aplauzele crescand in intensitate cu fiecare minut care trecea. Piesele interpretate de Andra si de invitatii sai au transformat concertul intr-o sarbatoare romaneasca. Andra a postat, de altfel, un mesaj emotionant pe Facebook.

”Prima intalnire cu publicul din Chisinau a fost extraordinara. Recunosc, m-am indragostit iremediabil de acest oras si de romanii mei dragi, care m-au facut sa ma simt pentru 2 zile de concert ca ACASA. Pentru ca acasa nu e un loc sau o cladire cu o anumita adresa, ci e locul in care te simti iubit, apreciat, acceptat. Va multumesc tuturor ca m-ati primit cu bratele deschise si ca va bucurati de piesele traditionale!!!”

”Stiti ce imi amintesc de fiecare data dupa un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetitii, emotiile, acestea sunt trecatoare, ci bucuria de pe chipul celor care canta cu mine si energia fantastica din sala! Va sunt recunoscatoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chisinau, momente de fericire desavarsita!#tour #traditional #chisinau @fratii.advahov @ Palatul National „Nicolae Sulac”, a mai scris Andra pe pagina sa de socializare. Andra a facut senzatie la Chisinau.

coral