Andra, una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, mai mult, care nu face niciodata playback, va sustine un mare concert in luna martie, in Marea Britanie. Artista a poostat pe Instagram, anuntand merele eveniment. Imediat, fanii ei au asaltat-o cu mesaje.

Au scris si romani care sunt stabiliti afara si i-au cerut Andrei sa vina sa cante si in tarile unde sunt ei stabiliti. Unul dintre cei care i-au raspuns sotiei lui Catalin Maruta la poza postata a recunoscut ca plange de emotie.

”In luna martie, la Londra, este Marea Unire a celor care viseaza in limba romana, in timp ce ei se simt la fel, placand aceleasi doruri”, a scris Andra in dreptul fotografiei.

”Andra, asteptam sa vii si in Irlanda, pe cand un concert la Dublin?”, ”Si la Madrid cand ?????? ”, ”Bravo Andra”. ”Succes!”. ”Multa bafta  stiu sigur ca va fi un concert cu multe emotii si cu multe doruri  Tu le vei alina dor de casa celor din Londra  Te iubesc enorm de mult @andra ”, ”Esti o printesa a romanilor. Suntem mindri de tine”, ”Regina e aici”, ”Andra dar la Milano ajungi anul acesta?”, sunt cateva dintre mesajele primite de indragita cantareata.

coral