Andra traieste fiecare zi la superlativ. Alaturi de Catalin si de Eva – impreuna cu ea a realizat un pictorial extraordinar -, viata este cat se poate de frumoasa, iar vedeta marturiseste ca luna martie a fost si ramane una… speciala

Este momentul in care primavara isi intra in drepturi, iar Andra spune ca luna martie are o valoare speciala in familie. Este luna in care a venit pe lume micutul David si, totodata, luna in care a primit prima floare si primul ”te iubesc”.

E o luna speciala. Am multe amintiri frumoase… E luna in care s-a nascut David! E luna cand am primit prima floare de la el, primul „te iubesc de la David si apoi de la Eva, cand imi intind bratele sa ii cuprind… Ma topesc, pur si simplu, ma topesc de atata iubire si de dragul lor. Faptul ca sunt mama lor ma face foarte, foarte fericita si imi vine sa sarbatoresc in fiecare zi ca din iubirea mea si a sotului meu a aparut aceasta familie, noi doi si inca doua suflete noi. Mi se pare foarte dulce ca cei mici fac felicitari, desene sau colaje pentru noi, mamele, pentru mine cel putin inseamna foarte mult. Si ma face sa ma gandesc mai mult la mama si la cate a facut pentru mine si fratii mei”, a declarat Andra pentru Viva!.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt.

Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

coral