Despartirea de George Burcea inseamna si un moment de reflectie pentru Andreea Balan, iar amintiri dureroase din trecutul sau au iesit la iveala.

Vedeta a intampinat greutati de mica in relatia cu partea masculina prezenta in fiecare etapa a vietii sale. A avut un tata autoritar si rece, care o mustruluia tot timpul. Mai apoi, la maturitate, artista s-a confruntat cu unul dintre cele mai negre scenarii din viata unei femei – tradarea si infidelitatea. Andreea a trecut prin momente cumplite la despartirea de barbatul iubit, Keo, cu care a trait opt ani din viata.

A crezut, la un moment dat, ca si-a regasit echilbrul, dar destinul a incercat-o din nou, despartirea de George Burcea devenind o trista realitate. Dar Andreea incearca sa mearga mai departe si face tot posibilul pentru asta. Iar in aceasta perioada de criza medicala critica, vedeta este acasa, impreuna cu fetitele.

“In ultima perioada, datorita izolarii la domiciliu, Andreea si George au inceput sa comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El ii cere Andreei poze cu cele mici, suna si vrea sa le auda, uneori suna si cu video pentru a le vedea. Fiecare se obisnuieste cu situatia incetul cu incetul si vor ingropa securea razboiului”, au declarat apropiati ai Andreei pentru impact.ro.

”De ce, tati?”

Andreea Balan si-a amintit si un episod ingrozitor din viata ei, petrecut in urma cu mult timp. A primit coretcii fizice din partea tatalui sau, marturisind ca a fost vorba despre ”o chestiune mostenita din generatie in generatie”.

„Am incercat sa vorbesc cu tata, dar este o chestie mostenita din generatie in generatie. El ma batea, iar mult timp l-am blamat. Acum, in ultimii ani, l-am inteles, pentru ca asa facea si tatal lui si asa credea ca este bine. Ii spuneam «de ce trebuia sa ma bati in Casa de Cultura? De ce, tati?”, dar asa stia el, asa a fost educat”, a spus Andreea Balan.

coral