Situatia tensionata prin care a trecut Andreea Balan in timpul operatiei de cezariana, facand stop-cardiac, a socat pe toata lumea, mai ales pe cei care o cunosc personal. Mirela Vaida este una dintre colegele de trust ale Andreei si a marturist ca jurata ”Te cunosc de undeva” parca a prevestit faptul ca va avea loc o nenorocire. Situatia Andreei Balan a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de exceptionala echipa de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

„Eu cu Andreea am vorbit si, cumva, am fost tot timpul in legatura, pentru ca stiam ca nastem la distanta mica, pentru ca stiam ca ea isi doreste al doilea copil… Ea ne-a si tinut la curent cu toate pregatirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact cate ore mai are pana naste, ca e ultima burtica, ca se imbraca mulat, cate kilograme a luat, cum si-a pregatit rezerva in spital – si am vazut cu totii – si spunea: <>.

Domne, ma bucuram, ca sunt mama si stiam, dar parca acum, dand filmul inapoi, ziceai ca prevesteste, cu fiecare pas, ca o sa se intample o nenorocire – in sensul ca, atunci cand iti pregatesti si astepti mai mult, iti vine cineva si-ti arata ca planurile nu sunt asa. Si asta m-a dat peste cap, pentru ca eu nu pot si nu vreau sa concep ca aducerea pe lume a unui copil ar insemna sa ramai cu niste traume pe viata, tu, ca mama. La varsta ei, la ambitia ei, la activitatea ei, la forta ei de munca, nu vreau, nu pot si nici nu trebuie sa concep asta. Si eu chiar ma rog la Dumnezeu sa avem vesti bune despre ea cat mai repede, sa se ridice repede din pat si sa ne intalnim in parcuri, pentru ca vine cea mai frumoasa perioada a noastra de mamici”, a declarat Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.

Cate kilograme are Clara Maria, fetita Andreei Balan

In valtoarea evenimentelor delicate petrecute in ziua in care Andreea Balan a devenit mama din nou, sotul ei a dezvaluit intr-un comunicat ca mica lor printesa ar fi avut la nastere 3.200 kilograme. In realitate, cifrele privind greutatea micutei sunt rotunjite. Artista a marturisit ca fetita ei, Clara Maria, a cantarit 3.190 kilograme cand a fost scoasa din pantece. Vedeta o alapteaza pe fetita ei, insa, in timpul declaratiilor, a lasat in continuare loc speculatiilor potrivit carora medicii i-ar fi extirpat uterul ca sa o salveze.

“Este foarte cuminte. E frumoasa si are mult par. A avut 3.190 kg la nastere si a mai luat ceva in greutate. Am si inceput sa alaptez, abia astazi (n.r.: joi, 7 martie). Am stat patru nopti asa cum am convenit de la inceput si maine ma externez. Medicii mi-au spus ca am vazut-o si ca am plans de fericire cand mi-au aratat-o, dar eu nu imi mai aduc aminte nimic. Doamna doctor imi inchisese operatia, dar am inceput sa sangerez si deja eram in stop cardio-respirator, asa ca m-au deschis la loc ca sa curete tot. O ruptura uterina este mai greu de reparat. Acum singurele restrictii pe care le am sunt cele privind inchiderea taieturii. Asta va dura probabil 2 luni. Peste 4 luni o sa pot sa dansez, iar la 6 luni sa fac prize cu Petrisor”, a declarat cantareata in cadrul late night show-ului “Xtra Night Show”.

coral