Andreea Balan este insarcinata cu al doilea copil si asteapta cu nerabadare sa isi stranga in brate bebelusul, va avea inca o fetita. Vedeta a decis sa stranga tare buzunarul, in ceea ce priveste ingrijirea personala, si a decis sa se vopseasca singura si sa isi faca manichiura acasa.

A renuntat la saloanele de infrumusetare si isi face majoritatea ritualurilor acasa, pentru ca a capatat experienta in timp. Stie sa se si coafeze, iar parul si-l vopseste singura de ceva vreme. Nici machiajul nu prea mai are taine pentru ea. Se machiaza de zi, de seara ori pentru spectacol, pentru ca are si priceperea, si fardurile necesare, scrie libertatea.ro.

Andreea Balan, transanta inainte de nastere!

Andreea Balan urmeaza sa aduca pe lume inca o fetita si spune ca este pregatita pentru acest mare eveniment din viata familiei. Pe de alta parte, insa, Andreea crede ca nu va fi cazul sa traiasca numai pentru a creste copii. Copiii, spune Andreea, trebuie invatati sa se descurce si singuri, la un moment dat.

Doua fete implica si multe discutii in contradictoriu. Chiar daca sunt surori. Andreea Balan sper ca fetele ei sa nu ajunga vreodata la certuri si gelozii. „Eu sper sa nu existe certuri, discutii si gelozii intre ele. Nu vor incepe cu genti si pantofi, pentru ca nu o sa le arat eu si nu o sa le invat eu cu genti si pantofi, pentru ca nici eu nu sunt asa. Nu sunt o impatimita a shopping-ului sau innebunita dupa tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare ca este o prostie ca parintii sa arate si sa ofere brand-uri copiilor”, a spus artista.
Andreea Balan are o ”politica de mama” interesanta. Copiii nu trebuie rasfatati permanent, iar pe masura ce inainteaza in varsta trebuie sa invete ceea ce inseamna responsabilitatea. ”Stai putin sa munceasca si sa-si cumpere singuri. Pana la 20 de ani le oferi chestii normale, firesti. Daca vor sa-si cumpere brand-uri, genti si asa mai departe, masini scumpe… sa-si cumpere ei. Daca ii inveti asa se vor trezi la 20 de ani ca nu se vor descurca in viata. Nu vor depinde de mine, pentru ca nu vreau sa muncesc toata viata ca sa cresc copii”, a povestit Andreea Balan, pentru viva.ro.

coral