Lucrurile nu sunt deloc roz intre Andreea Balan si George Burcea. Burcea a plecat de acasa de cateva zile, iar Andreea i-ar fi dat deja un termen pana la care are timp sa se intoarca acasa, conform unor aproiat ai cuplului.
Andreea Balan i-ar fi dat lui George Burcea un termen pentru a se intoarce acasa

Se pae ca artista face eforturi mair pentru a-l readuce pe George pe calea cea buna, insa lucrurile nu merg spre bine. Conform wowbiz.ro, ea i-ar fi dat sotului sau un termen pentru a se intoarce acasa.

”Oficial, nu s-a mutat inca din casa Andreei Balan, dar nici nu mai sta acolo. Merge din cand in cand, isi ia haine, si pleaca din nou, in ciuda faptului ca ea incearca sa il retina, sa discute. Atunci el reactioneaza ciudat, ridica vocea, nu vrea sa o asculte, si pleaca. Andreea incearca sa fie tare pentru cele doua fetite pe care le au impreuna, dar inima ei e zdrobita”, a precizat o persoana apropiata Andreei Balan pentru wowbiz.ro.

Se pare ca George Burcea nu mai reactioneaza nici la mesajele pe care sotia sa i le transmite.  ”Andreea e suparata ca, orice i-ar transmite lui, el se transforma si o trimite la plimbare. Ea nici nu mai stie cum sa reactioneze, dar a decis sa ii mai dea cateva zile, maximum o saptamana, de gratie. Daca nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins sa revina asupra ei. Adica, daca Andreea decide sa se desparta de el, George isi va face bagajele fara sa mai aiba vreo sansa sa o impace”.

Pentru artista este dificl sa inteleaga ce este in mintea lui.  ”Andreea nu intelege de ce el se comporta asa cu ea, cu sotia lui, mai ales ca este implicat in campania impotriva violentei domestice. Adica, e adevarat, el nu a fost niciodata violent fizic cu ea, dar discutiile pe care le poarta pe un ton ridicat sunt tot o forma de violenta…”, a mai precizat sursa respectiva.

coral