Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea a ajuns la final. Chiar daca pareau un cuplul fericit, cei doi  au decis ca drumurile lor trebuie sa se desparta. Se pare ca de cand a ramas singura, vedeta simte nevoia unui barbat in casa. In ultimul vlog postat in mediul online, cantareata a anuntat ca este in cautare de pretendenti.

Andreea Balan si George Burcea au avut o relatie de cinci ani. Anul trecut s-au casatorit si visau la o viata impreuna. Insa, lucrurile se pare ca nu au stat chiar asa. Relatia a inceput sa se raceasca si nu a mai durat mult pana ce Andreea si George au anuntat divortul.

Andreea Balan este foarte activa in mediul online si isi tine mereu fanii la curent cu ce se intampla in viata ei, atat prin intermediul retelelor de socializare, cat si prin vlog-urile pe care le face. In ultimul vlog, postat pe canalul sau de YouTube, cantareata a marturisit ca simte nevoia unei prezente masculine in viata ei.

Artista a posta un nou video in care se indeletniceste cu montatul unor jucarii pentru cele de fetite ale ei. Alaturi de mama sa, Andreea incearca sa construiasca o bicicleta, iar acest lucru ii da batai de cap. Asa ca Andreea a lansat marele anunt: „Cautam barbat sa ne ajute in casa! Sa ne monteze lucruri, biciclete…”. Asadar, se poate spune ca vedeta a trecut peste relatia cu fostul sot si este deschisa la nou.

coral