Andreea Balan a trecut prin clipe grele in timpul operatiei de cezariana, vedeta a facut stop cardio-respirator si a fost resuscitata aproximativ un minut. Din fericire, acum se simte bine, dar o buna perioada de timp va fi nevoita sa ia o pauza de la activitatile zilnice.

Surse din anturajul artistei au declarat, pentru Wowbiz.ro, ca aceasta va fi nevoita sa astepte sase luni pana se va putea intoarce pe scena. „Din ceea ce am inteles, va fi nevoita sa astepte cel putin sase luni pana se va intoarce pe scena. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie sa faca niciun fel de efort cel putin jumatate de an, nici sa cante nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problema mult timp de acum inainte. Medicii i-au spus sa aiba mare grija in perioada de recuperare. Andreea voia sa stea cateva luni acasa, apoi sa revina la concerte. Ea a explicat ca ea este cea care are grija, financiar, de familie si de cei din trupa ei, iar o pauza prea mare ii aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum insa, daca va ajunge pe scena in iarna e mare lucru”, a adaugat aceasta.

Aceasta pauza se va rasfrange si asupra carierei TV, nu doar a carierei muzicale. Si cum filmarile pentru noul sezon (nr.14) al show-ului “Te cunosc de undeva“ trebuie sa inceapa, este posibil ca artista sa fie inlocuita la masa juriului.

”Se poate intampla si la nasteri naturale”

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Balan, a fost chemat de urgenta de acasa de colegii sai. Directorul executiv al clinicii Sanador a ajuns in doar 10 minute. De altfel, el a efectuat interventia care i-a salvat viata cantaretei.

”Am avut embolie amniotica. Lichidul amniotic din placenta intra in sange. Se poate intampla si din senin, nu numai prin nastere. Chiar doctorita mi-a spus ca au existat cazuri sa moara si copilul. La mine norocul a fost ca a iesit fetita si abia pe urma a venit lichidul. A fost o minune, pentru ca mai intai a iesit ea. Daca nu interveneau pentru mine puteam sa mor. M-au intubat timp de doua zile. Vreau sa le multumesc medicilor de la Sanador pentru ca au facut o comisie. Ca sa ia o decizie atat de majora trebuia sa vina si doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. In 10 minute s-au strans pentru ca era o decizie de viata si de moarte si uite ca au luat decizia potrivita.

Interventia a fost una de succes, cu toate ca artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

coral