Andreea Balan a trecut prin clipe grele luni seara, cand a facut stop cardio-respirator, la scurt timp dupa ce a nascut-o, prin cezariana, pe Clara Maria. Echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania, a facut, din fericire, minuni si, doar intr-un minut, a restabilit-o pe cantareata. Iar acum Andreea Balan zambeste din nou!

Andreea Balan va avea, diseara, de la ora 23.00, la “Xtra Night Show”, prima aparitie dupa momentele grele prin care a trecut la nasterea celei de-a doua fetite. Vedeta va povesti in direct si in exclusivitate, la Antena 1, despre complicatiile nasterii prin cezariana in cursul careia a suferit un stop cardio-respirator.

De asemenea, jurata show-ului “Te cunosc de undeva!” va vorbi la emisiunea lui Dan Capatos si despre micuta Clara Maria, fetita pe care a adus-o pe lume, acum trei zile, la un spital privat din Capitala.

Luni, 4 martie, Andreea Balan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al sau si al sotului ei, actorul George Burcea. O fetita sanatoasa, care a cantarit la nastere 3,2 kg. In timpul nasterii prin cezariana, au aparut insa complicatii grave, in urma carora Andreea a intrat intr-un stop cardio-respirator.

Ulterior, medicii au declarat ca Andreea a suferit o embolie amniotica, o complicatie care se intampla o data la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reusind sa supravietuiasca.

Andreea Balan si George Burcea mai au o fetita, Ella Maya, in varsta de doi ani.

coral