Andreea Balan si George Burcea nu mai formeaza un cuplu, iar cei doi urmeaza, curand, sa divorteze. Artista sufera, inca, dupa despartire si, recent, a scris, pe o retea de socializare un mesaj in care le-a marturisit ca, pe viitor, singurul lucru care conteaza este ca fetitele ei sa fie fericite.  

Mesajul Andreei Balan vine la doar cateva zile dupa ce artista a fost “data de gol” de fiica ei cea mare, Ella, ca ea mai are un bebe in burtica.

“Suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie. Cu totii avem un bagaj emotional pe care il caram dupa noi in viata. Este foarte important sa realizam ca il avem si sa incercam sa-l facem cat mai usor, vindecand ranile traite in trecut. Daca nu facem acest lucru, in absolut orice situatie, vom reactiona 90% in baza emotiilor din trecut si doar 10% din realitatea prezenta.

In mod inconstient, unii oameni saboteaza relatii de iubire, de business, de prietenie si au o perceptie gresita asupra vietii, perceptie programata in subconstient cand erau mici de catre familia in care au crescut. Doar cei care inteleg si accepta aceste mecanisme si fac terapie, reusesc sa vindece si sa isi schimbe viata in bine”, a scris Andreea Balan pe o retea de socializare.

Dialog savuros intre Andreea Balan si fiica ei cea mare, Ella: „Ai un bebe in burtica!”

Recent, cantareata a postat mai multe clipuri video pe contul ei de Instagram, in care se distra alaturi de primul ei copil.

La un moment dat, Andreea Balan le-a marturisit tuturor ca Ella este de parere ca ea mai are un bebe in burtica. Dialogul dintre cele doua a fost de-a dreptul savuros!

„Elluta m-a intrebat daca mai am bebe. Nu mai am bebe in burtica! Si Clarita a fost bebe, in burtica!” a spus Andreea Balan, cu zambetul pe buze.

„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe in burtica!” a spus si fiica cea mare a vedetei, extrem de incantata de idee.

Desigur, totul a fost doar o gluma, tinand cont de faptul ca Andreea Balan a marturisit, dupa ce a nascut-o pe micuta Clara, ca nu mai poate avea copii, din cauza problemelor de sanatate intampinate.

George Burcea si Andreea Balan au facut contract prenuptial

Vestea ca Andreea Balan si George Burcea s-au despartit a cazut ca un trasnet. Nimeni nu se astepta ca cei doi sa ajunga la divort, iar acum lumea se intreaba cum se va imparti averea colosala a artistei. Ei bine, ininate sa se casatoreasca, Andreea Balan si Goerge Burcea au incheiat un contract prenuptial. Vedeta nu a vrut ca averea ei sa ajunga pe mainile cui nu trebuie.

Averea artistei este la adapost, insa, in cazul in care Andreea Balan ar pati ceva… George Burcea ar putea vinde o proprietate pentru a-si putea intretine fetele. coral