Andreea Balan a trecut prin clipe grele luni seara, cand a facut stop cardio-respirator, la scurt timp dupa ce a nascut-o, prin cezariana, pe Clara Maria. Echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania, a facut, din fericire, minuni si, doar intr-un minut, a restabilit-o pe cantareata. Iar acum Andreea Balan zambeste din nou!

Si-a vazut, miercuri, pentru prima data micuta, pe care a strans-o in brate cu toata dragostea! Andreea Balan a publicat, pe contul personal de socializare, prima fotografie cu micuta Clara Maria si a transmis un mesaj extrem de emotionant de pe patul de spital.

”Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria, in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amniotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a fost mesajul Andreei Balan.

Inainte de a se fotografia cu micuta Clara Maria, Andreea Balan a tinut sa arate foarte bine si, desi, inca slabita s-a machiat. Acesta este un detaliu halucinant din poza postata ieri de artista, pe patul de spital. Concluzia este ca iubita cantareata nu lasa nimic la voia intamplarii, mai ales cand vine vorba de imaginea ei.

Daca alte vedete au ales sa se fotografieze cu bebelusii pe patul de spital fara pic de machiaj, Andreea Balan a tinut din tot sufletul sa arate bine in poza si, pana nu s-a aranjat corespunzator, nu s-a fotografiat.

coral