Andreea Balan si George Burcea si-au sarbatorit mezina impreuna. Andreea Balan a anuntat in urma cu cateva zile ca a pus capat casniciei cu George Burcea. Dar cei doi se pare ca au decis sa colaboreze, pentru a-i rupe turta fiicei lor, Clara.

Andreea Balan si George Burcea si-au sarbatorit mezina impreuna

Fetita cea mica a artistei Andreea Balan a implinit un anisor, motiv pentru care aceasta i-a organizat o mica petrecere mezinei sale, pentru a-i rupe turta. Artista a postat pe retelele de socializare imagini de la ziua Clarei,in care apareau apropiati, prieteni, dar si nasii de cununie ai artistei, Aurelian Temisan si Monica Davidescu.

Suspect a fost faptul ca in imagini nu aparea George Burcea, tatal celor doua fetite ale Andreei Balan, dar spre mirarea tuturor actorul si-a facut prezenta la petrecerea fiicei sale. La randul sau, George a postat mai multe imagini in care apare alaturi de cele doua comori ale sale, Ela si Clara.

Andreea Balan s-a  despartit de sotul ei

In urma cu cateva zile, Andreea Balan a confirmat faptul ca relatia ei cu George s-a incheiat dupa ce au aparut mai multe probleme intre ei. Artista a declarat la emisiunea XNS ca George si-a schimbat atitudinea in urma cu cateva luni, iar faptul ca s-a aflat ca se droga a foct picatura care a umplut paharul.

Cantareata a dezvaluit ca lucrurile s-au schimbat intre ei inca din decembrie, cand George si-ar fi schimbat comportamentul. Si-n ciuda vacantei comune din decembrie, lucrurile nu s-au indreptat. Odata intorsi acasa, actorul i-ar fi marturisit ca nu mai are sentimente pentru ea. „Au fost certuri mari, de asta spun ca s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare data am incercat… ”uite familia, uite ce minunati suntem impreuna”. Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult ca a deschis o trauma singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a precizat Andreea Balan.

coral