Andreea Balan s-a cununat religios cu George Burcea duminica si nici bine nu si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, ca a si plecat la treaba. Ce a facut artista?

Andreea Balan, surpriza uriasa dupa nunta

Andreea Balan, jumatatea celebrei trupe Andre, s-a cununat religios duminica, 15 septembrie, cu tatal copiilor ei, George Burcea. Cei doi au avut o nunta de vis, cu tematica ”in Paradis”, iar nasi le-au fost Aurelian Temisan si Monica Davidescu. De asemenea, pe langa parintii spirituali, dupa slujba de la biserica, mirii au fost intampinati la restaurant de aproximativ 250 de invitati, printre care s-a numarat si tatal artistei, cu care a avut o relatie complicata de-a lungul vietii.

Acum, de la nunta au ramas doar amintirile, caci pe cat de greu s-a organizat, pe atat de repede s-a dus. Lucurile in viata mirilor au intrat pe un fagas normal, asa ca fiecare a revenit la munca lui de zi cu zi. Cum Andreea este cea aflata mai mult in lumina reflectoarelor, despre ea stim ca imediat dupa ce s-a cununat s-a apucat de treaba. Solista a lansat videoclipul piesei ”Inger pazitor”, care contine imagini in exclusivitate de la cununie.

”Spune povestea noastra, dar si a voastra”

  „Este una din cele mai frumoase piese pe care le-am cantat vreodata, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emotie, trairi intense si multa iubire. Spune povestea noastra, dar si a voastra. Suntem de patru ani impreuna si am creat o familie minunata!

George mi-a fost alaturi atat in momentele bune, cat si in cele mai putin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati, iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate”, a declarat Andreea Balan.

coral