Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din mass-media, iar divortul lor a luat pe neasteptate pe toata lumea. Cu toate ca s-au despartit in urma cu aproximativ sapte ani, cei doi se pare ca nu si-au incheiat socotelile. Drept dovada sta actiunea din instanta, pe care a inaintat-o, chiar in Saptamana Mare, fosta prezentatoare de la Observator.

Disputa dintre cunoscuta fosta prezentatoare a stirilor de la Antena 1, Andreea Berecleanu, si fostul ei sot, actualul consul general in Africa de Sud, Andrei Zaharescu, este departe de a se fi incheiat, cu toate ca au trecut sapte ani de cand s-au despartit. Cu toate ca divortul s-a produs intr-o oarecare liniste, cei doi anuntand ca se despart in mod amiabil, acum totul a luat o alta intorsatura.

Chiar in Saptamana Mare, Andreea Berecleanu i-a deschis proces de partaj fostului sot. Actiunea a fost inaintata la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti si are ca obiect: partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial.

Andreea & Andrei, o disputa care continua!

„Razboiul” dintre cei doi a pornit in urma cu cativa ani, de la plata pensiei alimentare. Fosta prezentatore de la Observator i-a intentat fostului ei sot mai multe procese pentru plata pensiei alimentare. Acesta ar fi obtinut o reducere de 200 de dolari, fata de 600 de dolari, cat ceruse in instanta. El a motivat atunci ca are nevoie de bani pentru intretinerea ultimului sau fiu.

La randul sau, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei sotii plata cheltuielilor de judecata de pana acum, care se ridica la aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intentionat sa o execute silit pe Andreea Berecleanu.
„Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial„

Andreea Berecleanu a decis, acum cativa ani, ca e momentul sa spuna adevarul despre casnicia esuata.

„La un moment dat, in familia in care eram, in structura in care eram, nu se mai radea si asta a fost un semnal de alarma important. Acum se rade, din nou, la noi in casa. De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Si in relatia actuala, el simte asta si se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial”, a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.

S-a casatorit cu medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu si medicul Constantin Stan s-au casatorit civil pe 18 septembrie 2016. Cei doi au spus „Da!” in fata Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Casatoria dintre Andreea Berecleanu si doctorul Constantin Stan s-a dorit a fi una discreta, ferita de ochii presei si ai publicului, astfel ca la eveniment au fost doar familia si prietenii foarte apropiati.

”Constantin m-a cerut in casatorie imediat dupa ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amanat raspunsul DA, pe care, oricum, Constantin il stia si il simtea. Dupa trei ani de convietuire, noi doi si copiii, am decis ca este momentul potrivit pentru acest pas. Si am avut dreptate. Copiii mei erau pregatiti si au primit vestea firesc si cu multa bucurie.

(…) Inceputurile le stim doar noi doi si asa vor ramane. In viata avem parte de revelatii, de momente unice, de povesti de nepovestit, oricat ar fi de frumoase. Daca voi scrie o carte autobiografica, poate ca se va sti. Daca voi scrie o fictiune, poate se va banui. Daca nu voi scrie, va ramane povestea noastra”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva! coral