Multa lume a fost surprinsa sa vada ca Andreea Esca nu mai apare la pupitrul Stirilor ProTV, inca din data de 2 august. Ce s-a intamplat, de fapt, cu vedeta si cine este prezentatoarea care i-a preluat postul?

Locul Andreei a fost luat de Oana Andoni, cea care prezenta stirile de weekend, in mod normal, in acelasi interval orar.

Din fericire pentru fanii ei, Esca nu a plecat definitiv de la postul de televiziune care a consacrat-o. Este vorba doar despre un concediu de odihna, binemeritat.

Andreea Esca, inlocuita la Stirile ProTV! Cine este noua prezentatoare
S-a “inarmat” cu bagaje voluminoase si a ales sa se odihneasca la marginea muntilor. Locul ales este unul cu o semnificatie speciala. Porumbacu de Sus este chiar locul in care Andreea si-a petrecut copilaria. Aici, vedeta a pornit si o noua afacere de succes.

A dezvoltat un complex turistic, alcatuit din mai multe casute traditionale, reconditionate si complet utilate. Cei care ajung sa se cazeze aici se pot bucura de un peisaj de vis, in natura.

„Chiar sunt fericita cand ajung aici! Miroase a vacantele copilariei mele superbe. #multumesc #tata #mama. Voi unde mergeati in vacanta de vara cand erati copii?”, a scris Andreea pe Instagram.

Ce ascunde vedeta sub pupitru. Fotografia a fost facuta publica
Esca a publicat, recent, o imagine inedita pe o retea de socializare! Vedeta Pro TV le-a aratat curiosilor ce poarta, de fapt, sub pupitrul stirilor, acolo unde camerele de vederi nu filmeaza!

Mare le-a fost mirarea fanilor sa observe ca in spatele unui look elegant se ascundea o tinuta… sport! Prezentatoarea purta in partea de sus un sacou verde elegant, era incaltata cu o pereche de pantofi sport si purta o pereche de pantaloni cu buline. Imaginea a starnit rapid sute de reactii in mediul online!

coral