Andreea Mantea a facut o criza de nervi la “Puterea dragostei“, emisiune pe care o modereaza de cateva luni. Vedeta nu s-a mai putut abtine si i-a dat un ultimatum lui Adrian, dupa ce acesta a incercat sa se descalifice pentru a pleca din casa.

„Nu mai ai voie sa mai incalci nicio regula. El face planuri in toiul noptii si eu vin sa fac ordine? Eu va spun voua acum: o singura data mai incalci o regula si ai plecat. Vreti ca eu sa joc teatru alaturi de voi?  Am pretentia ca tu ai cei sapte ani de acasa. Adrian, vrei sa pleci din aceasta emisiune? Daca esti orgolios, demonstreaza ca esti un om matur si daca vrei sa pleci de aici, vei pleca de aici cu capul sus. Vrem sa vedem dorinta telespectatorilor, ce isi doresc ei.

Nu inseamna ca aceasta rubrica va fi pana la finalul sezonului. Nu o sa va spun cat sta rubrica pe site. O sa vin si o sa va spun „buna ziua, iata cine este cel care pleaca acasa. Nu va mai exista protectie. Hai sa ne concentram pe tema emisiunii, pe ce trebuie sa se intample in aceasta emisiune”, a spus Andreea Mantea.

„Bianca m-a sunat pe mine, eu vorbeam cu Larisa. Sunt ambitios si sunt orgolios. Am pus si eu pe Instagram si pe Facebook sa plece Bianca.”, s-a aparat Adrian, care a suparat-o si pe fosta sa iubita, Raluca. „Din tot sufletul imi doresc sa dispari”, a spus Raluca suparata.

Concurentul a postat un mesaj pentru cei care il sustin, sa il voteze si sa fie alaturi de el. „Stilatii mei, sunteti prezenti? Saptamana aceasta, pe care o vedeti la TV, a fost una grea pentru mine, nervi, stres etc. Sper sa fiti alaturi de mine indiferent de situatie! Nu uitati sa votati pe site si sa va faceti mai multe conturi ca sa puteti vota de mai multe ori pe zi, exact cum fac si ceilalti sustinatori. Site-ul este putereadragostei.ro. Va pup! Al vostru adrian, nebun, haios, ce vreti voi!„, a scris Adrian Iancu pe contul personal de Instagram.

coral