Au trecut doi ani de cand Andreea Marin si Tuncay Ozturk au divortat, iar viata fiecaruia a pornit pe un alt drum. Chiar daca – asa cum spune chiar Andreea – aceasta nu este o slutie ideala, in viata, separarea poate fi, totusi, ”o solutie mai buna”.

Andreea Marin a avut puterea sa depaseasca dificilul moment sentimentel, iar acum a marturisit si ca un cuplu care ”nu impartaseste aceleasi valori si sentimente, pe termen lung” nu poate rezista examenului temporal.

”Nu poate fi usor, dar nici nu cred in solutia unui cuplu care nu impartaseste aceleasi valori si sentimente, pe termen lung. Doar prezenta fizica a ambilor parinti acasa nu e de ajuns. Sigur, nu e o solutie ideala ca fiecare sa isi vada de drumul sau, dar poate fi, in final, o solutie mai buna decat cea despre care tu imi vorbeai, compromisul. Violeta stie ca are doi parinti care o iubesc, o sprijina si comunica de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”, a spus Andreea Marin pentru Viva!.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au divortat in 2017

Andreea si Tuncay au divortat in luna februarie a anului 2017, la Judecatoria Buftea. Inainte de divort, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptura.

„Nu am nimic sa-mi reprosez astazi. Sunt impacata cu actiunile mele. Sunt omul care simte ca poate sa faca mai mult si merita mai mult. Stiu cat sunt in stare sa daruiesc si cred ca merit acelasi respect. E o poveste ce tine de incredere, iar la mine nu a functionat.  Nu e o drama, asta e. (…). Nu m-am respectat si pe mine. Poate am fost prea toleranta in defavoarea mea. Eu nu spun ca el a avut sau nu o relatie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Imi pare bine ca am scapat de semnele de intrebare din viata mea. Mi s-a parut lipsit de barbatie, de demnitate sa spui, la doar cateva zile de la despartire, ca esti pregatit deja pentru o noua relatie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divortului”, a declarat Andreea Marin.

coral