Andreea Marin si Adrian Brancoveanu sunt un cuplu discret. Povestea lor de dragoste este tinuta cat mai departe de ochii publicului, chiar daca toti care urmaresc ceea ce se intampla in lumea showbizului ar dori sa afle cat mai multe informatii.

Andreea Marin le-a facut o surpriza fanilor si, invitata la Antena Stars, in emisiunea ”Rai da` Buni”, a vorbit despre relatia cu iubitul ei. O realatie despre care spune ca este ”frumoasa”, o relatie in care ”fiecare aduce ceva”. Zambitoare, Andreea Marin a mai spus ca ea si Adrian formeaza un cuplu care traieste o relatie ”eleganta”.

„E o relatie frumoasa in care fiecare aduce ceva. E o relatie constructiva, plina de iubire. E discret. Am invatat in timp ca e mai bine asa. Eu sunt un om care vorbeste despre orice, fara bariere. Dar, la un moment dat, cand bunele tale intentii sunt interpretate cu rea vointa, iti spui: „Gata. Mai bine tac. E mai bine asa”… E o relatie mai profunda. Suntem un cuplu ce traieste o relatie eleganta”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au divortat in 2017

Andreea si Tuncay au divortat in luna februarie a anului 2017, la Judecatoria Buftea. Inainte de divort, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptura.

„Nu am nimic sa-mi reprosez astazi. Sunt impacata cu actiunile mele. Sunt omul care simte ca poate sa faca mai mult si merita mai mult. Stiu cat sunt in stare sa daruiesc si cred ca merit acelasi respect. E o poveste ce tine de incredere, iar la mine nu a functionat.  Nu e o drama, asta e. (…). Nu m-am respectat si pe mine. Poate am fost prea toleranta in defavoarea mea. Eu nu spun ca el a avut sau nu o relatie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Imi pare bine ca am scapat de semnele de intrebare din viata mea. Mi s-a parut lipsit de barbatie, de demnitate sa spui, la doar cateva zile de la despartire, ca esti pregatit deja pentru o noua relatie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divortului”, a declarat Andreea Marin.

coral