Andreea Marin trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei. Este împlinită şi fericită, având planuri mari pentru 2020, acestea vizând chiar şi un copil.

Andreea Marin şi-a găsit în sfârşit liniştea. Are un bărbat care o iubeşte, o fiică minunată şi o viaţă pe care mulţi şi-ar dori-o. Ce să mai, poveste ca-n basme! "Zâna" se iubeşte cu Adrian Brâncoveanu de mai bine de trei ani, formând o familie de vis, reprezentând unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă.

I-au plăcut dintotdeauna copiii, aşa că, potrivit Libertatea.ro, vedeta nu are de gând să se oprească până când nu-şi va îndeplini visul, acela de a deveni mămică a doua oară. "Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală", a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Dacă pe plan personal totul merge perfect, frumoasa brunetă are de gând să facă ceva şi pe plan profesional, dorindu-şi să-şi ocupe din plin puţinul timp rămas liber.

Vedeta are de gând să se implice în cât mai multe proiecte, fiind adepta campaniilor care se ocupă cu ajutarea oamenilor, în trecut ocupându-se cu seriozitate de femeiele care au întâmpinat probleme cu cancerul la sân. "Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate", a completat ea.

coral