Lucrurile incep sa devina din ce in ce mai picante la Survivor Romania, intre Gratiela si Ghita. Cei doi au fost protagonistii unor scene incendiare, chiar sub ochii colegilor de echipa.

La Survivor Romania, intre Gratiela si Ghita au avut loc din nou atingeri incendiare! Desi cei doi sustin ca sunt colegi de echipa, lucrurile vorbesc de la sine si par a fi din ce in ce mai apropiati si mai intimi. Oare ce a crezut Andrei Duban atunci cand a vazut in fata televizorului, scenele interzise dintre sotia lui si colegul acesteia de echipa? Cu siguranta acesta mizeaza in continuare pe faptul ca Gratiela nu are nici cel mai mic interes si nici cea mai mica intentie fata de Ghita, asa cum a sustinut tot timpul, insa lucrurile par a fi din ce in ce mai clare intre cei doi.

In vazul tuturor colegilor de echipa, Gratiela Duban si Ghita au mancat popcorn impreuna si au impartit aceeasi canapea. La un moment dat, cei doi nu au avut nicio retinere sa-si exprime sentimentele de „prietenie si colegialitate”, dupa cum sustin si au inceput sa se atinga. S-au jucat, s-au tachinat si si-au zambit minute in sir, pesemne ca se simt extrem de bine unul in compania celuilalt. Mai mult, Gratiela l-a sorbit din priviri pe Ghita, iar imaginile vorbesc de la sine! Cu toate ca nu se afla la primul episod de acest gen, Gratiela nu i-a dat lui Andrei Duban niciun motiv sa fie gelos, dupa cum chiar actorul a marturisit.

Dupa ce Gratiela si Ghita au fost protagonistii primului episod de acest gen, Duban a spus ca nu i se pare nimic in neregula cu comportamentul sotiei sale, iar gesturile acesteia fata de Ghita sunt din prietenie si colegialitate.

 

coral