Un angajat al MInisterului Justitiei, care lucreaza in Departamentul de buget finante, a fost confirmat cu coronavirus.

Persoana respectiva nu a mai fost la birou din data de 3 aprilie. Ministerul Justitiei ramane operational complet.

”Ministerul Justitiei comunica faptul ca astazi 9 aprilie unul din angajatii sai a fost confirmat cu COVID – 19. Persoana in cauza lucreaza la departamentul de buget finante si nu a mai fost prezenta in sediul ministerului din data de 3 aprilie”, a transmis, joi, MInisterul Justitiei.

Sursa citata precizeaza ca au fost anuntate autoritatile sanitare. Ancheta epidemiologica estein desfasuraren si s-a dispus izolarea persoanelor aflate in contact cu persoana confirmata.

”Sediul Ministerului Justitiei va fi complet decontaminat prin nebulizare in cursul zilei de astazi. Precedenta decontaminare completa prin nebulizare a avut loc in data de 4 aprilie. Ministerul Justitiei ramane operational complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanta, online, videoconferinte si telemunca, aplicate in baza instructiunilor emise de catre Ministrul Justitiei inca de la declararea starii de urgenta. Ministerul Justitiei va continua sa mentina o comunicare publica transparenta in legatura cu toate aspectele care tin de agenda si functionarea institutiei”, a mai transmis Ministerul Justitiei.

coral