De Boboteaza, tatal lui Ionut Iftimoaie ar fi implinit 75 de ani, iar  de Sf. Ion, barbatul ar fi petrecut de ziua numelui alaturi de baiatul sau si intreaga familie.

„Ieri, chiar de Boboteaza, tatal meu ar fi implinit 75 de ani. Din pacate, in septembrie el s-a stins si pentru mine a fost o situatie mai diferita.  Eram patru Ioni pana acum, am ramas trei in familia Iftimoaie. Eu, fiica mea Ioana, cea mai mica si Nicolas Ionut, baiatul meu. Acum, pentru astazi, am ales sa faca doar o masa cu fratii, surorile si mama mea. Pur si simplu o intalnire de familie si sa ridicam un pahar in memoria tatal meu, pentru ca asta si-ar fi dorit. Daca ar fi fost in viata, ar fi venit la mine si ne-am fi petrecut impreuna„, a declarat acesta la „Rai Da Buni”.

„Ieri eram foarte abatut, am fost la mormant la tatal meu si am stat asa de vorba noi doi. Eu am vorbit, el a ascultat. De acolo, am plecat in centrul orasului unde slujba a avut loc, si dupa ce am luat aghiazma, s-au impartit diplome si medalii. A fost ca un pansament pentru suflet si sunt sigur ca de acolo de unde ma priveste, a zis ca „Ala e fiul meu, care i-a diploma acolo”. Atunci cand aveam 18 ani si am plecat in strainatate, mi-a zis un lucru foarte interesant „Fiule, tu mergi departe de ochii mei. O sa fii printre straini. Ce conteaza ce mai mult este ca tu, atunci cand te speli dimineata pe fata, sa nu iti fie rusine de ceea ce vezi”. Un om cu patru clase, un om care a muncit in mina 40 de ani, mi-a dat sfaturi care m-au facut sa fiu ceea ce sunt astazi.”, a continuat Ionut Iftimoaie, la emisiunea „Rai Da Buni”. Tatal lui Ionut Iftimoaie a murit in timp ce acesta se afla la „Ultimul Trib”

coral