Cunoscuta cântăreață Anna Lesko a explicat pe facebook de ce nu trebuie să aveți în vedere părerile altora atunci când aceștia din urmă vă bârfesc. Potrivit artistei, doar o minte încuiată nu realizează faptul că recentele sale ținute vestimentare, care au stârnit indignări din parte unor internauți, sunt absolut normale, având în vedere domeniul în care vedeta activează, și anume showbiz-ul. 

Mai mult, prin intermediula celeiați postară pe contul persoane de facebook, Anna Lesko îi numește, indirect, ipocrii pe mulți care o atacă, având în vedere că aceștia ar fi mai puțin decent îmbrăcați decât ea. 

"Stiu ca multi dintre voi, cei cu capul pe umeri, veti gandi " Dar nu era nevoie, Anna…" , eu totusi simt sa o fac! Am sa las aici cateva randuri. Voi incepe prin a sublinia faptul ca nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care preda cursuri de drept constitutional si institutii politice, ci fac parte din lumea artistica! Intru in campul vostru vizual si sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea si scena, reprezinta un show!

Asta iti confera libertatea de a crea cele mai extravagante si indraznete tinute. Creatiile vestimentare in care apar sunt realizate special pt mine de catre Andreea Corvin, intr o stransa colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevazuta cu lenjerie intima, atasata cu iscusinta, chiar daca sunt foarte decupate si parca se joaca cu mintea ta!

O sa ai o surpriza sa constati ca sunt mai decent imbracata pe strada decat tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea! Cu ce drept ma etichetezi si pui la indoiala educatia copilului meu, rolul meu de mama?! Cand ai sa intelegi ca in viata aceasta avem mai multe indatoriri si "roluri de jucat", iar intre acestea nu exista neaparat o legatura, fiecare latura se dezvolta independent in propria ei frumusete: cariera ta, rolul de mama, de sotie, de iubita, de fiica, de gospodina, de menajera, de prietena etc.

Daca tu in dormitor cu sotul tau, simti sa fii indecenta si initiezi un joc erotic asta nu inseamna ca esti o mama nedemna! Analizeaza de unde vine rautatea ta si pornirile de a arunca cu noroi in cineva pe care nu l cunosti. Fa curatenie in viata ta emotionala. Schimba prioritatile, valorile. Incearca sa vezi in ansamblu si unde te situezi tu si cum te raportezi la restul. Rezolva asta urgent!", arată vedeta.

 

coral