Fanii lui Dan Negru au fost luati prin surprindere de anuntul facut de reprezentantii postului Antena 1. Cunoscutul si indragitul prezentator va avea parte de o noua provocare. Apreciat pentru stilul inconfundabil in care prezinta emisiunile si pentru longevitatea in mass-media, Dan Negru a fost inclus in „Top Host European Broadcast” datorita faptului ca a prezentat simultan formate internationale de succes in doua tari diferite, Romania si Republica Moldova.

Dan Negru va prezenta show-ul  “Scena misterelor”, in curand, la Antena 1. Emisiunea de divertisment va aduce in fata telespectatorilor cele mai iubite vedete ale momentului si masti spectaculoase, in spatele carora se vor ascunde celebritati din toate domeniile. Pentru acest show, Dan Negru va avea alaturi un co-prezentator surpriza. Cine este acesta, telespectatorii Antenei 1 vor afla in curand.

La “Scena misterelor”, doua tabere formate din vedete se vor lupta intre ele pentru a ghici cine se ascunde in spatele unor masti. Miza este sa stranga puncte care, la final de emisiune, se vor transforma in bani pentru o cauza umanitara. Mastile care vor aparea pe scenã ascund in spatele lor celebritati diverse, de la cantareti la politicieni, actori, sportivi si vedete de televiziune. Cine sunt cele zece vedete care in fiecare editie “Scena misterelor” vor trebui sa ghiceasca cine se ascunde in spatele mastilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, in curand.

Trei Tablouri, doua masti diferite – o calatorie in timp

Fiecare editie “Scena misterelor” va aduce in fata publicului cate trei Tablouri, iar in fiecare dintre ele vor aparea doua masti diferite. Fiecare tablou ar putea fi considerat o calatorie in timp caci, prin intermediul acesteia, se va ajunge in Roma antica sau pe Marte, in jungla sau la Polul Nord, intr-o secventa dintr-un film artistic celebru sau intr-un desen animat.  Spectaculoasele masti in spatele carora se vor ascunde celebritatile vor fi realizate de echipa de machiaj special coordonata de make-up artistul Andreea Radulescu.

“Daca prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internationale in televiziunea din Romania, acum vrem sa aratam ca nici noi nu suntem mai prejos, iar “Scena Misterelor” e un bun exemplu de hit tv romanesc. Deci, se poate!”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului „Scena misterelor”.

coral