Oficialii de la Antena 1 au facut un anunt oficial despre emisiunea lui Dan Negru, care a fost promovata foarte mult in ultima perioada. Fanii indragitului prezentator au fost uimiti de schimbarea facuta.

Romica Tociu, co-prezentatorul lui Dan Negru, la Scena Misterelor

La Scena misterelor, noul show care va incepe, in curand, la Antena 1, Dan Negru va avea alaturi un co-prezentator surpriza: cunoscutul actor de comedie Romica Tociu.

“Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut si o casca de motociclist, pentru ca este foarte periculos sa joci in preajma lui Dan Negru. Da din maini si cine stie pe unde mai ajung pana la finalul emisiunii. (rade). Mi-a placut mult acest format si cred in acest proiect, pentru ca Dan Negru este un prezentator foarte bun, care stie tainele unei emisiuni de succes. Dar pentru ca nu are nici un pic de umor, nici macar negru (rade), a avut nevoie de o partitura comica in emisiune. La Scena misterelor, vom veni in fata telespectatorilor cu foarte multe surprize si foarte multi invitati. Emisiunea implica o desfasurare de forte extraordinara si sunt convins ca telespectatorii vor fi foarte curiosi sa vada acest tandem si aceasta emisiune minunata”, spune Romica Tociu.

Show-ul Scena misterelor, prezentat de Dan Negru, va aduce in fata telespectatorilor cele mai iubite vedete ale momentului si masti spectaculoase, in spatele carora se vor ascunde celebritati din toate domeniile. La Scena misterelor, doua tabere formate din  zece vedete – sase permanente si patru care se vor schimba de la o editie la alta – se vor lupta intre ele pentru a ghici cine se ascunde in spatele unor masti. Miza este sa stranga puncte care, la final de emisiune, se vor transforma in bani pentru o cauza umanitara. Mastile ascund in spatele lor celebritati diverse, de la cantareti la politicieni, actori, sportivi si vedete de televiziune. Cine sunt cele sase  vedete  permanente care in fiecare editie Scena misterelor vor trebui sa ghiceasca cine se ascunde in spatele mastilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla in curand.

coral